Geen categorie

Reünie 2019 – Welkom door Ro Dongor

REUNIE BIJ KTOMM BRONBEEK,

25 OKTOBER 2019

WELKOM DOOR VOORZITTER RO DONGOR

Jaargenoten en partners goedemiddag.

Bijzonder verheugd zijn wij met deze opkomst. Na 10 Jaar weer een reünie van ons promotie jaar. Ik heet namens de reünie commissie (Mathieu Weijers, Leo Meijers en Richard van Eijsden) eenieder welkom hier in de Kumpulan van Bronbeek. Helaas geen KMA, onze bakermat. Wegens een grote verbouwing konden wij daar niet terecht.

Speciaal wil ik welkom heten Annet Keiner, de weduwe van onze Pieter Enzerink en Saskia Holewijn, de weduwe van onze Artur Monteiro.

De speciale groeten breng ik over van ons maatje van de reünie commissie, Richard van Eijsden. Helaas kan hij en zijn echtgenote Charlotte, vandaag wegens medische omstandigheden niet aanwezig zijn.

Vandaag zijn wij hier in Bronbeek met veel jaargenoten en hun partners aanwezig.

Van 5 collega’s hebben wij niets vernomen:Machiel Huisman, Egbert Gorter, David Lindebergh, Henk Post, Rob van de Linde en Harry van de Beuken. Mocht 1 van jullie hier aanwezig contact met hen hebben, please do not hesitate to forward us how we could reach them.

Verder moet ik de groeten overbrengen van Erik Kwak, Henk Botzen, Henk Tiboel, Willem Broekema, Frank Peersman, Rob Meijer, Rob Kramer, Atwil Louwerse, Bert Buitinga, Cornel Magermans, Geerlof Kanis, Ruud van de Brink, Peter de Bie, Ton Heeren, Toine van Daelen, Bernard Jan Dieteren, Gerard van de Elshout, Hans Jasperse, Rene Jacobs, Henry Hoogenboom, Ferdi van Hilten en Dick van Duijn, Jaap Willemse en Dick van Putten. Helaas kunnen zij, om de hun moverende redenen niet aanwezig zijn.

Maatjes, dames en heren,

Laten we nu 1 minuut stil zijn en in gedachten blijven bij onze dierbare maatjes die ons ontvallen zijn (alfabetische volgorde):

Reindert Alkema;

Eelco Bleeker;

Wout Bouwmans;

Frans van Dorp;

Pieter Enzerink;

Arent de Jong;

Rob Lagerweij;

Arthur Monteiro;

Rob Roling  en

Aart Uittenboogaard

Jullie hebben diverse email berichten van ons ontvangen, waaronder die met het programma van vandaag als inhoud.

Na mij zal Leo Meijers jullie toespreken.

Vervolgens verzamelen wij met z’n allen voor de Kumpulan, op het grasveld voor het maken van de groepsfoto. Daarna worden we opgedeeld in groepen en gaan onder leiding van een gids het museum in. Jullie hebben bij binnenkomst een sticker ontvangen met een bepaalde kleur. Dat is voor de indeling van de groepen die het museum in gaan. Een groep zal bestaan uit maximaal 15 personen.

Na het museumbezoek komen wij omstreeks halfvijf terug in deze ruimte voor het aperitief. Dat zal duren tot en met zes uur.

Om ongeveer kwart over zes tot en met kwart over zeven gaan wij lekker genieten van een zeer gevarieerd Indische maaltijd.

Vervolgens kunnen wij daarna lekker blijven hangen in deze ruimte voor een nazit tot omstreeks acht uur.

Ik weet dat een enkeling onder ons andere dringende verplichtingen heeft. Ik heb op mijn donder gekregen dat wij de reünie hebben gepland op Onze Wapendag van de Koninklijke Marechaussee. Mea Culpa, Mea Maxima Culpa Dick! Volgend jaar ben ik er weer bij.

Lieve mensen vergeet niet op het eind van de avond voor het verlaten van deze zaal je aan te melden voor het in ontvangst nemen van enkele goodies.

Ik wens jullie allen, mede namens Math, Leo en Richard een hele mooie, gezellige en sfeervolle reünie toe.

 

LEO, THE FLOOR IS YOURS !

RO DONGOR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *